Foto benvinguda Benvinguda

Mercè Velilla
Directora General

Benvinguts i benvigudes a la Fundació Cultural Hostafrancs,

Nascuda el 1984, la nostra institució neix del desig d’englobar les diverses entitats, Centre, Escola i Ateneu,  hereves   totes tres  d’aquella obra educativa iniciada el 1904 per uns joves catequistes que van crear un centre d’esbarjo per als nens i nenes del barri.

Us convido a conéixer la nostra centenària història, les nostres entitats i les persones que hi treballen  amb la voluntat de continuar la tasca educativa, cultural i de catalanitat al servei d’aquest barri que ens ha vist néixer i créixer . Sense el compromís i la responsabilitat d’aquest grup humà no podríem plantejar el nostre objectiu educatiu, tant a nivel acadèmic com a  nivell  humà i social.

Aquesta institució amb més d’un segle d’història vol, des de les seves arrels i el seu present, treballar per un futur millor educant infants, joves, persones en definitiva, que facin una societat millor, més justa i solidària. És la nostra, doncs, una tasca educativa, cultural i de catalanitat que us animo a descobrir  a través de la nostra web, obriu els enllaços de les diferents entitats i descobrireu un munt d’activitats al servei  de tots vosaltres.

Cordialment,

Mercè Velilla

Directora General